CityID SpooktacoolARTs

Un tur personalizat marca CityID de Halloween.

Image-home-square1
Image-home-portrait1
Image-home-little1
Image-home-rectangular1

Câteva hint-uri despre tur

Pentru că sunt vremuri tulburi și în care multe dintre obișnuințele noastre par să se preschimbe puternic, ne-am gândit că un tur complet atipic, neconvențional, dar și plin de speranță este cea mai potrivită cale de a vă spune că ne gândim la voi cu energie luminoasă. Că vă iubim.

Astfel, între Halloweenul occidental și Sfântul Andrei levantin, vă propunem o plimbare plină de culoare, de non-conformism, poate șocantă în multe privințe, cu atât mai mult cu cât vă va duce nu în Iașul istoriei seculare, ci în cel al unui prezent autentic și, uneori, dureros. Cu mașina, departe de centru, in the hood, printre blocuri, în compania unor artiști valoroși, conectați la lumea de azi care o pregătește pe cea de mâine, mesajul acestui tur SpooktacoolARTs este cel al bucuriei de a trăi, al solidarității și al libertății. După ce ne vom fi preumblat, preț de vreo 3 ore, în locuri prea puțin turistice, vă pregătim și o surpriză finală.

Vă invităm, la capătul turului, înapoi în Iașul cu pedigree, în Copou, ca să încheiem seara simpatic, sărat-dulce și alb-roșu. Pretext să ne veselim că suntem sănătoși (cu certificat verde și mască obligatorii), și că, no matter what, putem fi împreună într-un oraș plin de viață. Prețul turului este 160 RON de persoană (nu mai mulți de 13, nu mai puțini de 10).

Detalii

Locuri limitate

Numărul minim de persoane este 10, numărul maxim este 13 (mască + certificat verde!).

Include transport

Acest tur se va organiza cu ajutorul unui microbuz cu o capacitate de 19 persoane, datorită distanței mari dintre obiective.

Prețul turului

160 RON / persoană – include transport, ghid, surpriza de final :).

Înscrieri și informații

1. Prețul pentru acest tur este de 160 RON / persoană. Acesta include transportul între obiectivele turistice, plata ghidului și surpriza de la final.
2. Pentru acest tur, înscrierile se fac doar prin intermediul formularului de mai jos și nu prin alt mijloc (e.g. Facebook). După completarea formularului, vă rugăm să verificați adresa de e-mail utilizată pentru primirea mail-ului de confirmare din partea noastră.
3. Pentru a participa la acest tur, plata biletului în avans este necesară (în proporție de 100%) pentru a asigura logistica evenimentului. După completarea formularului de mai jos, un membru al echipajului CityID vă va contacta pentru a stabili mai multe detalii.

Înscrieri tur SpooktacoolARTs

Dată: 06 Noiembrie 2021

Oră pornire: 16:00

Durată: minimum 3 ore

Image-home-footer-portrait1
}

Când și la ce oră

Sâmbătă, 6 Noiembrie 2021
Ora 16:00

Punct de plecare

Casa Studenților din Iași

Probleme sau nelămuriri?