Încercăm să răspundem la cele mai frecvente întrebări cu putință.

În cazul în care dorești să afli răspunsul la o întrebare care nu se află în lista de mai jos, te rugăm să ne trimiți un e-mail apăsând click aici.

CityID

CITYID

Răspunsuri mici la întrebări mari:

Ceas Palatul Culturii Iasi
Cine sunt ghizii CityID?
Povestitorii CityID sunt specializaţi într-o varietate de domenii, incluzând istoria artei, literatura, istoria, artele dramatice, gastronomia. Mulţi dintre ei sunt titulari de diplome de master sau doctorat în domeniul lor şi sunt instruiţi în urma unor cursuri specializate în tipul de tururi narative.
Cât de mari pot fi grupurile pentru tur? Pot avea propriul meu grup pentru tur?

Pentru a ne asigura că oferim o experiență bogată fiecăruia dintre voi, am limitat grupurile pentru un tur, per ghid, la aproximativ 12 de oameni. Dacă aveți un grup mare sau nevoi speciale, vă rugăm să ne contactați direct trimițându-ne un e-mail la adresa contact@cityid.ro.

Sunt tururile solicitante din punct de vedere fizic?

Oaspeții noștri trebuie să se simtă confortabil stând în picioare, mergând și urcând trepte, iar tururile includ atât spații interioare, cât și în aer liber. Tururile se adresează tuturor categoriilor de turiști, atât adulților, cât și copiilor.

Ce se întâmplă dacă întârzii la tur?

Dacă întârziaţi la ora stabilită pentru începerea turului, vă rugăm să ne anunţaţi pentru ca ghidul nostru să se poată adapta. In mail-ul pe care îl veţi primi cu detaliile turului dumneavoastră, vă vom comunica şi numărul de telefon al povestitorului. (Acest număr va fi utilizat numai în cazuri de urgenţă şi pentru a anunţa dacă întârziaţi).

Notaţi că neprezentarea neanunţată este considerată o anulare de ultim moment şi este nerambursabilă.

Ce se întâmplă dacă sunt nevoit să îmi anulez turul?

Tururile pedestre pot fi anulate, în scris, pe adresa de mail, înainte cu cel puţin 48 de ore faţă de data stabilită, cu o rambursare totală a valorii plăţii. Anumite tururi, însă, precum cele cu maşina (din categoria Iașul la Pas sau De la lume adunate și-napoi date), necesită un răstimp de 72 de ore pentru a fi anulate, căci organizarea acestora este mai complexă.

Anulările în mai puţin de 48 de ore sunt considerate no-show şi sunt nerambursabile. In orice caz, termenii de anulare vor fi specificaţi în mail-ul de confirmare pe care îl veţi primi.

Sunt anulate tururile din cauza vremii nefavorabile?

Nu, tururile se desfășoară atât pe ploaie, cât și pe vreme însorită, astfel că, vă sugerăm să aveți la voi recuzita necesară.

În cazul în care plouă, oferiți umbrele?
Cum spuneam mai sus, nu. Prin urmare, sfătuim oaspeții să verifice starea vremii înainte de începerea turului și să vină pregătiți în consecință.
Care sunt modalitățile de plată?

Plata serviciilor se poate face fie numerar înaintea începerii turului, fie prin transfer bancar pe bază de factură fiscală.

Pentru moment plata cu cardul bancar nu este disponibilă.