TURURI FAMILIALE PovestESTIaşi

Iashistory

 

In aceste tururi, accentul este pus în mod preponderent pe interesul copilului, obiectivul CityID fiind acela de a afla metodele care să-i stârneasca interesul, să-l captiveze şi, prin aceasta, să-i deschidă gustul pentru cunoaşterea şi descoperirea prin poveste a lumii artei, arhitecturii, istoriei, literaturii. Experienţa rămâne cu toate acestea una de grup, părintele nefiind exclus din scenariu, familia fiind implicată dinamic într-o aventură educativă colectivă. Povestitorii CityID sunt cu toţii antrenaţi în strategii de gândire vizuală şi învăţare prin întrebări (euristică).

Copiii au o altă perspectivă, pun altfel de întrebări, înţeleg altfel realitatea, remarcă lucruri invizibile celor mari şi se raportează complet diferit la ideea de descoperire în comparaţie cu părinţii lor. Poveştile sunt lumea lor. Ca atare, programul CityID familial ia în calcul aceste diferenţe. Gândit cu multă atenţie de educatori cu o bogată experienţă în lumea copilăriei, tururile specifice acestui program îşi propun să reunească bucuria de a împărtăşi a părintelui cu bucuria de a descoperi a copiilor. Interactive, incitante, motivante, aceste tururi pot face deliciul unei după-amieze sau al unui week-end în familie.

 

Durată : 2h30 aprox.

 

Este foarte important să faceţi un pre-booking pentru acest tur, care este destinat copiilor între 4 şi 12 ani.

Toţi copiii trebuie să fie însoţiţi de un adult/Toţi adulţii trebuie să fie însoţiţi de un copil  – acesta este un tur familial.

Preţul este de 15 euro/ persoană (adult sau copil) pentru minimum 2 persoane (30 euro/grup) şi maximum 8 persoane (115 euro/grup). Pentru copiii sub 4 ani nu se plăteşte nimic, căci ei se află în exclusiva grijă a adulţilor care-i însoţesc.

 

 

Intrări

- Casa Otilia Cazimir

- Sf.Nicolae Domnesc

- Palatul Culturii

- Teatrul Naţional

- Casa Pogor

- Muzeul Unirii