Iaşi Business Tours

 

Un congres, o conferinţă sau o reuniune profesională, o şcoală de vară, un training sau un teambuilding la Iaşi, cu ocazia cărora doriţi să propuneţi şi un moment de destindere plin de originalitate şi de relaxare ?  CityID vă stă la dispoziţie pentru a vă ajuta în organizarea acestor activităţi de timp liber, propunându-vă un set întreg de tururi în Iaşul vechi sau nou.

 

Iaşul este, în ciuda aparentului său provincialism, o aşezare cosmopolită, datorată unui mănunchi de naţionalităţi care au trăit multă vreme în el în bună pace, dar are, în egală măsură, înfăţişarea pe care i-au imaginat-o o sumă de mari familii de aristocraţi şi domnitori, moldoveni sau fanarioţi, cu toţii îndrăgostiţi de cetatea lor şi doritori să-şi lase amprenta asupra arhitecturii, artei, vieţii sale, în general. De asemenea, Iaşul este o combinaţie neaşteptată de spaţii înverzite şi răcoroase în mijlocul cărora răsare, alături de o bogată arhitectură religioasă, o arhitectură boierească solidă, dar cochetă ori una monumentală, menită a impune un anume spirit cosmopolit sincronizat cu Europa occidentală. In sfârşit, Iaşul poate fi şi locul ideal al unei plimbări înverzite pe cinci dintre cele şapte coline, printre vestigii ale vremurilor de odinioară, dar şi printre mărturiile unei epoci  nu foarte îndepărtate, marcată de formatarea comunistă.

Vă putem, deci, ajuta să organizaţi

 

  • tururi dintre cele mai diverse, pedestre, pe bicicletă sau trotinetă, cu maşina sau trăsuri
  • cu intrări la cele mai reprezentative atracţii ale oraşului
  • cu opriri răcoritoare în cafenele sau ciocolaterii rafinate
  • cu mese tradiţionale în restaurante cu personalitate
  • însoţite de povestitori tineri, dinamici, antrenaţi în arta de a povesti
  • nenumărate mici surprize care vor da turului farmec şi unicitate
  • pentru o mai uşoară interacţionare, punem la dispoziţia grupului tablete individuale conţinând informaţii şi imagini ajutătoare
  • pentru o mai uşoară interacţionare cu povestitorii noştri – un sistem audio performant.

 

 

Puteţi să vă informaţi şi să alegeţi ceea ce vă place sau ceea ce se potriveşte cel mai bine cu profilul clienţilor dumneavoastră sau activităţilor pe care le organizaţi pe cityid.ro După care ne puteţi contacta la adresa contact@cityid.ro.

 

Tururile se pot fi personalizate, cu adaptările necesare astfel încât să răspundem exigenţelor dumneavoastră.

Datele de organizare sunt flexibile, în funcţie de programul activităţilor principale.

 

Limbile în care putem organiza tururile sunt : engleză, franceză.

Preţul este personalizabil în funcţie de serviciile solicitate şi de gama în care doriţi să vă înscrieţi : standard, premium, de lux.

 

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Un consultant Cityid v-a prelua solicitarea dvs. in cel mai scurt timp!