Vrei să te alături echipei?

 

Dacă ești o fire dinamică, dornică să învețe lucruri noi, care iubește cultura și ești un orator bun, te așteptăm să ne contactezi! contact@cityid.ro

Echipa CityID

 • Daria

  Numele meu este Daria şi am studiat Managementul Internaţional al Hotelurilor şi Restaurantelor în Franţa, la Lyon, la Institutul Internaţional Paul Bocuse.

   

  După absolvire şi câteva experienţe profesionale în Franţa, dragostea mea pentru turism, hoteluri şi industria restaurantelor m-a adus înapoi în Iaşi, deoarece cred puternic în potenţialul Iaşului şi în ceea ce acesta este capabil să le ofere celor care îi dau o şansă.

   

  M-am întors cu voinţa răspicat formulată de a aplica Iaşului tot ceea ce am învăţat de la specialiştii hotelieri şi restauratori ai Institurului pe care l-am urmat, dorindu-mi să-i fac şi pe ceilalţi să vadă frumuseţea oraşului meu aşa cum o văd eu.

   

  Experienţa mea profesională include funcţii precum Revenue Manager, Sales Executive, Cost Controler şi coordonator de achiziţii, toate în industria turismului, ceea ce face că, în afară de a fi co-fondatorul CityID - împreună cu prietena mea, Mihaela, şi cu mama mea, Sorina -, sunt, în primul rând, responsabilul de vânzări CityID, în contact cu dumneavoastră, (potenţiali) clienţi ai noştri, oferindu-vă nu numai tururi personalizate, ci şi un alt tip de comunicare, atentă la nevoile, preferinţele şi gusturile dumneavoastră.

Co-Founder

 • Misha

  Eu mă numesc Mihaela Bunduc, adică Micha, şi sunt ieşeancă. In copilărie, am locuit într-o casă evreiască, pe care părinţii mei au cumpărat-o pentru ca să ne mutăm, apoi, într-o căsuţa situată pe una din colinele Iaşilor.

   

  Cu trecerea anilor, am descoperit că îmi plac în primul rând oamenii, limbile străine şi plimbările. Prima plimbare specială de care îmi amintesc a fost cu trenul. Poate de aceea îmi place în mod aparte să călătoresc cu trenul, pe distanţe oricât de mari. Pentru că, în tren, pot călători cu ochii deschişi spre mine şi ceilalţi.

   

  După liceu, un alt tren m-a dus departe, într-o călătorie plină de surprize, la  Suceava; rămasă acolo pentru o vreme „la poveşti”, mi-am dat seama că, la întoarcerea la Iaşi, urma să îmi îndrept  atenţia spre „o categorie bine definită de concetăţeni”: copiii. Poate pentru că simt că sunt în continuare în postura de învăţăcel, mai mic sau mai mare, la liceul unde sunt profesor documentarist, continui să explorez cuvinte-sensuri, echilibru, comportament binevoitor, consens în relaţii, cuvinte-valoare, creativitate, prietenie, gust, obiectivitate, dar şi cuvinte-fapte, scriere, lectură, improvizaţie, comunicare.

   

  Astfel, am aflat despre mine că nu-mi plac nici rutina, nici chestiunile nerealiste; în schimb, preţuiesc inovaţia şi relaţionarea, fie aceasta o abordare ludică sau o aventură plină de farmec.

   

  Am gusturi simple şi dorinţe măreţe. In călătoriile mele interioare, mă imaginez armonioasă şi modestă. In rest, aleg aventurile ce-mi solicită capacitatea de inovare şi analiză, de fiecare dată din motive subiective...

   

  Dar stau şi mă întreb cine poate fi cu adevărat obiectiv când e invitat să participe la o călătorie în trei dimensiuni (trecut-prezent-viitor) şi pliiină de poveşti neimaginate încă în oraşul natal?

   

Co-Founder

 • Alex

  Mă numesc Ioan-Alexandru, manager, antreprenor, ex-redactor-şef al revistei francofone Phoenix a liceului « Mihai Eminescu », fost olimpic, frate, coleg şi prieten bun.

   

  In ultimii doi ani, am început să-mi doresc să descopăr cât mai multe locuri, oameni, lucruri, culturi, obiceiuri. Fiind atras de mic de călătorii şi având ocazia de a vizita Europa, CityID a venit ca o completare minunată în viaţa mea. Astfel, încep o nouă călătorie povocatoare şi plină de aventuri, al cărei itinerar l-am pregătit împreună cu restul echipei, ca atare, în cunoştinţă de cauză, vă asigur că, dacă vă cumpăraţi un „bilet” în această aventură,  nu veţi regreta deloc, deoarece veţi trăi ceva cu totul special!

   

Operations Department

 • Cintia

  Mă numesc Cintia. Sunt cadru didactic universitar şi realizez, la fiecare generaţie de studenţi, cât de necesară e cunoaşterea locurilor şi mediului în care se dezvoltă omul. Cu 10 ani de experienţă în domeniul educaţiei, cred cu tărie în modelarea spiritului în diverse domenii, prin experienţe proprii.

   

  Iată de ce lucrez alături de echipa CityID cu real interes, pentru a aduce tuturor imaginea unui oraş nou, dar şi vechi, tânăr, dar şi bătrân, bine ştiut, dar şi misterios…

   

Management Director

 • Ioana

  Mă numesc Ioana Alexandra şi sunt studentă în anul II de master la Facultatea de Litere.

   

  Meditând la ceea ce aş putea scrie în acestă prezentare, mi-am dat seama că toate lucrurile care îmi plac au un numitor comun, şi anume tendinţa de a alcătui enigme.

   

  Imi place să scriu, pentru că îmi oferă posibilitatea de a-mi elibera gândurile, pentru ca, mai apoi, să văd cum arată pe hârtie, şi iubesc lectura pentru generozitatea cu care mi se oferă un autor sau, dimpotrivă, pentru drumul anevoios ce trebuie parcurs spre elucidarea enigmelor sale.

   

  Imi place muzica, pentru toate lucrurile pe care mă face să le simt, şi îmi plac oamenii, pentru ei înşişi, pentru lucrurile pe care le poţi învăţa de la ei şi pentru ceea ce îi poţi învăţa.

   

  Nu în ultimul rând, îmi plac călătoriile. De toate felurile: imaginare, concrete, în cărţi, în muzică, în oraşe, pentru că, la început, o călătorie este o enigmă care aşteaptă să fie rezolvată.

   

  In sfârşit, îmi iubesc oraşul, aşa cum este el, aşa cum iubeşti un om, cu bune şi cu rele. Până de curând, nu am realizat că el, Iaşul, este cea mai mare enigmă dintre toate, enigmă, însă, pe care încep s-o elucidez alături de nişte oameni minunaţi, care formeaza echipa CityID.

   

  Acum, la rândul meu, aştept cu nerăbdare să împărtăşesc ceea ce ştiu şi să descopăr, împreună cu cei doritori, enigmele încă neelucidate ale acestui oraş frumos.

   

Trainer&Storyteller

 • Alexandra

  Mă numesc Alexandra, am aproape 17 ani, sunt o fire ambițioasă, sensibilă, perfecționistă, o realistă convinsă și dornică de a ajuta. Mă declar o persoană pasionată de drumeții, de lectură, de vizionarea de filme și de plimbările nocturne atunci când cerul este înstelat. Sunt atrasă de parfumul delicat al florilor (în special iasomia și lavanda), de sunetele instrumentelor cu coarde, de drăgălașii urși panda, de peisajul la asfințit, cât și de frumusețile orașului acesta minunat, Iași, locul în care m-am născut și cu care mă mândresc, cel care mă uimește de fiecare dată cu lucruri noi și prețioase, ce stau la baza apariției și evoluției sale în timp. În ceea ce mă privește, mai pot spune că îmi place să transmit mereu energie pozitivă celor din jur, să-mi prilejuiesc noi momente și experiențe ce vor devein amintiri de neuitat, să captez zâmbetele sincere și frumusețea naturală într-o fotografie. Cred  în potențialul celorlalți și în ceea ce putem realiza împreună. Sunt încântată și recunoscătoare să fac parte din echipa CityID și că am ocazia să împărtășesc emoțiile redate de "cele 7 coline" ieșene. Astfel, vă invit într-o călătorie în care vom descoperi "spusele" unui loc "de poveste".

Storyteller

 • Ana

  Aş începe cu faptul că mă cheamă Ana şi sunt moldoveancă... o moldoveancă ambiţioasă, energică, plină de entuziasm şi voinţă, care s-a îndrăgostit de muzică, sport şi de tot ce ţine de frumosul cotidian. Imi place să cânt şi sunt pasionată de fotbal. Prefer să fiu înconjurată de multe persoane, fapt ce explică zâmbetul incandescent de pe faţa mea. Gândesc dublu, pentru că o fac în două limbi (româna şi rusă) şi, nu în cele din urmă, sunt o fire visătoare.

   

  Vă invit, aşadar,  alături de mine şi de echipa CityID, să visăm împreună poveştile Iaşului !

   

Storyteller

 • Bogdan

  Mă numesc Bogdan, elevul Bogdan…

   

  Pasionat de tot ce este frumos în ţara noastră, îmi place foarte mult să fac drumeţii pe munte şi să savurez peisajele minunate. Vreau să descopăr lucruri noi şi să îmi testez mereu limitele.

   

  Ca atare, când mi s-a propus să mă alătur echipei CityID, aceasta a fost o surpiză foarte plăcută, pentru că simt că aveam nevoie de aşa ceva în viaţa mea. Stiu sigur că ţara noastră poate oferi mult mai mult decât lasă să se vadă şi doresc să contribui la descoperirea României adevărate.

   

  Printre pasiunile mele, se numără cărţile, filmele, serialele, drumeţiile pe munte şi istoria. Cum spunea scriitorul meu preferat, J.R.R.Tolkien : « Un singur vis este mai puternic decât o mie de realităţi », or eu cred că CityID este un vis devenit realitate şi cu siguranţă va cuceri lumea.

Storyteller

 • Cristina

  Mă numesc Cristina. Sunt elevă şi am ales profilul de filologie datorită faptului că îmi plac limbile străine : studierea lor este una dintre plăcerile vieţii mele.

   

  Imi place, de asemenea, să-mi cumpăr multe cărţi, ele mă fac să mă simt bogată spiritual.

  Altfel, sunt o persoană ambiţioasă, sinceră, onestă şi amabilă. Prefer compania oamenilor pozitivi şi a celor de la care am ce învăţa. Iar, când îmi propun ceva, duc la bun sfârşit. Cel mai mare vis al meu este să mă realizez profesional şi uman, spre bucuria părinţilor mei.

   

  Or, la vârsta mea, cred că nu poate exista început mai bun decât să mă alătur echipei CityID, o echipă de oameni tineri şi foarte originali, fiecare în felul său, o echipă, de asemenea, concurenţială, în care simt că voi progresa. Si, dacă, în plus, voi descoperi lucruri noi, pe care le voi citi în cartea deschisă a oraşului care, pentru ceva timp, mă va adopta, ce poate fi mai provocator pentru un tânăr al lumii de azi ?

   

   

Storyteller

 • Mady

  Numele meu este Mădălina, iar în prezent sunt masterand la Facultatea de Litere şi angajat într-o companie multinaţională.

   

  Există numeroase motive pentru care am acceptat provocarea CityID, dar voi insista asupra unei singure idei: împărtăşesc o adevărată pasiune pentru faptele istorice şi pentru relatarea veridică a întâmplărilor trecute.

   

  Aşa cum bănuiam, acest proiect mi-a oferit şansa să aflu adevărata desfăşurare a poveştilor despre „Târgul Ieşilor” pe care eu credeam că le cunosc bine, dar, de fapt, le ştiam doar sumar. Si câte poveşti stau ascunse între zidurile captivantului meu oraş natal, aşteptând să fie descoperite...

   

  De aceea, sper, dragi turişti, ca dorinţa de cunoaştere să vă îndemne să acceptaţi invitaţia pe care extraordinara echipă CityID v-o propune. Descoperiţi adevărata identitate a oraşului Iaşi !

   

Storyteller

 • Madalina

  Numele meu este Mădălina Andreea. Am 20 de ani şi în prezent sunt studentă la Facultatea de Medicină Generală în cadrul  Universităţii de Medicină şi Farmacie “Grigore T. Popa”  Iaşi.

  Mă consider o persoană sociabilă, ambiţioasă, puternică, dar uneori emoţiile mă copleşesc.

  Îmi place să citesc şi să scriu. Consider că scrisul este pansamentul singurătăţii, dar şi un paşaport spre autocunoaştere.

  Se spune că oraşul în care ai trăit reprezintă o intonaţie a dorinţelor. Oraşul Iaşi este cel în care m-am născut şi am copilărit. Sunt motivată şi dornică să-i desluşesc tainele şi, de asemenea, îmi doresc să împărtăşesc o parte din minunatele poveşti ale acestei metropole cu toţi cei care sunt atraşi să le afle.

   

   

Storyteller

 • Otilia

  Mă numesc Otilia şi sunt studentă la facultatea de Litere a Universităţii "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi.

   

  Afirm deschis că, dacă este cu adevărat ceva ce mă pasionează pe acest pământ, acestea sunt limbile străine. Consider fiecare limbă pe care nu o înţeleg o provocare şi, cum ador provocările, încerc să desluşesc cât mai multe limbi străine şi sper să reuşesc să fac din pasiunea mea un mod de viaţă şi să devin interpret.

   

  Ador să călătoresc şi să cunosc oameni noi, să-mi fac prieteni şi să încerc lucruri noi. Recunosc faptul că nu mi-am îndrăgit oraşul natal de la bun început, însă am constatat, în urmă cu un an, că nu aş da Iaşul pe nimic în lume, deşi am avut ocazia să vizitez numeroase oraşe,  atât din ţară, cât şi din străinătate.

   

  Acum, odată cu schimbarea mea de viziune asupra acestui minunat oraş, am acceptat să mă alătur echipei CityID pentru a demonstra că Iaşul merită o şansă, că este un oraş încărcat de istorie şi cultură, că Iaşul este o comoară, poate puţin prăfuită de negura timpului, dar care nu a acceptat niciodată să-şi piardă frumuseţea şi abundenţa provocărilor pe care le propune celor ce vor să-l (re)descopere.

   

Storyteller

 • Sorina

  Co-fondator al CityID, mă numesc Sorina şi sunt profesor de franceză. Evident, v-aţi putea întreba care este legătura dintre un profesor, şi încă de franceză, şi proiectul CityID, proiect turistic, furnizor de servicii...

   

  Legătura principală este dragostea mea pentru oraşul în care m-am născut şi pe care părinţii mei m-au făcut să-l iubesc ca pe ceva de foarte mare preţ.

   

  Apoi, este faptul că, profesor de mai bine de 35 de ani, am înţeles cât de important este să ştii să transmiţi celorlalţi ceea ce cunoşti, căci aceasta reprezintă bogăţia cea mai de preţ pe care o putem lăsa mai departe. Or părinţii mei, profesori la rândul lor, mi-au repetat mereu să nu uit să povestesc frumuseţea şi bogăţia şi unicitatea oraşului lor.

   

  In sfârşit, legătura este ombilicală mai ales cu tinerii pe care, în calitate de co-fondator, am ales să-i promovez, tineri performanţi, entuziaşti, dinamici şi originali, care merită şansa unei activităţi neobişnuite şi aş îndrăzni să spun unice la nivelul oraşului Iaşi.

   

  Astfel, întreaga mea experienţă de profesor m-a condus, la vârsta de 53 de ani, vârsta la care alţii încep să se cuminţească, spre deschiderea preocupărilor mele către o educaţie de o altă natură, care iese din sala de clasă pe stradă, care priveşte nu la tabla neagră scrisă cu cretă, ci la faţade şi străzi şi parcuri şi comori pe care stă înscris pulsul unui oraş incredibil, care încurajează tinerii să-şi mute atenţia de la lecţii aride şi triste, la poveşti minunate şi pline de inedit.

   

  Mă bucur, deci, că viaţa mea de profesor primeşte o nouă provocare pe care încă mă simt în stare s-o înfrunt. Iaşi, à nous deux maintenant !

   

   

Storyteller

 • Teona

  Cea mai ușoară parte în a te prezenta constă în a spune cum te numești. Eu sunt Teona. Sunt elevă și, deci, îmi ocup timpul cu lururi comune (poate chiar banale): citesc din pasiune, sunt redactor la revista școlii, beau ceai, găsesc bucurie în aromele ciocolatei și îmi iubesc prietenii. De când mă știu, nu am reușit să găsesc vreun răspuns la întrebarea "Ce vrei să te faci când ai să crești mare?", însă, acum, am hotărât să urmez direcția traseelor pecetluite de urmele tocite ale istoriei. Pas cu pas, mă voi ghida după izul vechi și glorios al trecutului şi, de aceea, vă invit să descoperim enigme cutremurătoare, să ne punem întrebări și să răspundem la dileme ascunse în negura timpului. Aici nu este vorba de o simplă călătorie în trecut, ci de o reconexiune cu ceea ce ne înconjoară, un act de umanitate care devine o soluție împotriva dezinteresului față de ceea ce nu înțelegem, dar mai ales o lecție neconvențională despre "Pentru ce trebuie să iubești Iașul".

Storyteller